Η Εταιρία


Η Δ. Αγγελόπουλος ΕΠΕ είναι μια δυναμική επιχείρηση στον κλάδο του εξοπλισμού καταστημάτων και βιομηχανιών, η οποία λειτουργεί στον χώρο με επιτυχία από το 1972. Απευθύνεται σε επαγγελματίες με χονδρική και λιανική πώληση, με δικές της εισαγωγές από ευρωπαϊκούς οίκους, διαθέτοντας όλα τα μηχανήματα για τους χώρους μαζικής εστίασης ( catering , εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία κλπ.).

Έχει την δυνατότητα, διαθέτοντας προϊόντα υψηλής αισθητικής, εγγυημένης ποιότητας και αντοχής, να καλύψει τις ανάγκες του πελάτη, ο οποίος στην πλήρη έκθεση 250 τ.μ. επί της Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) 26, θα βρει σίγουρα αυτά που χρειάζεται το κατάστημά του, είτε είναι καφέ (μηχ. καφέ - μπλέντερ - στίφτες - μηχ. παγοκύβων - πλυντήρια πιάτων, ποτηριών - γυαλικά - χαρτικά - απορρυπαντικά κ.τ.λ.), ζαχαροπλαστείο (βιτρίνες - ζυμωτήρια - ψυγεία - φούρνους ζαχ/κής), κρεοπωλείο (κρεατομηχανές - ζαμπονομηχανές - πριόνια - ζυγαριές - κούτσουρα - μαχαίρια), εστιατόριο - ψησταριά (κουζίνες - φούρνους - ψησταριές - ανοξείδωτα - τοστιέρες - φριτέζες - αναλώσιμα).

Η εταιρεία Δ. Αγγελόπουλος ΕΠΕ σας προμηθεύει τον εξοπλισμό σας, ταυτόχρονα σας ενημερώνει για την λειτουργία του και είναι πάντοτε κοντά σας με υποδομή τεχνικής κατάρτισης, για ένα υπεύθυνο σέρβις. Στόχος της είναι πάντα η ενημέρωση των πελατών για τα παλαιά και νέα προϊόντα για την σωστότερη λειτουργία της επιχείρησής τους.

Δουλειά μας ο εξοπλισμός σας οικονομικά και υπεύθυνα.

Δ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Π.Ε.